Ciasto Z Kremem Jagodowym

Ciasto Z Kremem Jagodowym
Ciasto z kremem jagodowym to Wegetariańskie deser. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jagody, białka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Przygotuj ciasto ciasto, i umieścić w 10 cala Deep dish Pie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubijaj żółtka mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż bledną. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru podczas mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać, aż cukier całkowicie się rozpuści, a żółtka będą gęste i blade. Zajmie to do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
4
Wymieszać z tapioką, solą i sokiem z cytryny. Wymieszaj z mlekiem, a następnie ostrożnie złóż jagody. W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka na sztywne szczyty. Białka złożyć do mieszanki jagodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
TapiokaTapioka
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pozostałą 1 łyżkę cukru połączyć z mąką i posypać dnem nieobrobionej skorupy ciasta. To wchłonie dodatkowy sok i uchroni ciasto przed wyciekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
CukierCukier
6
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec przez dodatkowe 40 do 60 minut, lub aż ciasto jest ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn