Ciasto Z Kremem Jagodowym
Ciasto z kremem jagodowym to Wegetariańskie deser. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jagody, białka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Przygotuj ciasto ciasto, i umieścić w 10 cala Deep dish Pie patelni.
W dużej misce ubijaj żółtka mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż bledną. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru podczas mieszania.
Wymieszać, aż cukier całkowicie się rozpuści, a żółtka będą gęste i blade. Zajmie to do 15 minut.
Wymieszać z tapioką, solą i sokiem z cytryny. Wymieszaj z mlekiem, a następnie ostrożnie złóż jagody. W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka na sztywne szczyty. Białka złożyć do mieszanki jagodowej.
Pozostałą 1 łyżkę cukru połączyć z mąką i posypać dnem nieobrobionej skorupy ciasta. To wchłonie dodatkowy sok i uchroni ciasto przed wyciekiem.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez dodatkowe 40 do 60 minut, lub aż ciasto jest ustawione.