Ciasto Z Kremem Czekoladowym
Ten przepis służy 12. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta o smaku czekoladowym, śmietana do ubijania, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko, Pianki i czekoladę w 3-litrowym rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada i pianki zostaną stopione i zmiksowane. Przechowywać w lodówce około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina kopce lekko po upuszczeniu z łyżką.
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej średniej misce mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany.
Wlać do skorupki ciasta. Przechowywać w lodówce odkryte około 8 godzin lub do zestawu.
Dekoruj loki z mlecznej czekolady i bitą śmietaną w razie potrzeby. Natychmiast przechowywać w lodówce pozostałe ciasto po podaniu.