Ciasto Z Kremem Cytrynowym
Ciasto z kremem cytrynowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka blanszowanych migdałów, żelatyny, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Aby skorupa: w patelni 10 cali na średnim ogniu, stopić masło lub margarynę. Wymieszać w deser bar crust mix i migdały. Gotuj 4 minuty, stale mieszając, aż mieszanina zacznie brązowieć i kruszyć się.
Rezerwa 2 łyżki mieszanki skorupy do polewy. Użyj tylnej części widelca, aby nacisnąć pozostałą mieszaninę skorupy do niezgrubionej 9-calowej płyty Deep dish pie. Całkowicie fajne.
Wlać zimną wodę do 2-litrowego rondla bez aluminium.
Posypać żelatynę wodą i pozostawić do zmiękczenia 5 minut. Używając drewnianej łyżki, wymieszać deser bar napełniania wymieszać w żelatynę, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Gotować i mieszać przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia.
Żółtka umieścić w średniej misce.
Ubić 1/4 szklanki gorącej mieszanki cytryny na żółtka.
Miksturę żółtka ubić z powrotem do pozostałej części nadzienia cytrynowego. Powrót mieszaniny do ciepła. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Przykryć i przechowywać w lodówce.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy i 1/4 szklanki nadzienia cytrynowego (może być lekko ciepły), ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubijaj pozostałą mieszankę wypełniającą, aż będzie gładka.
W razie potrzeby wymieszać w barwniku spożywczym.
Wlać nadzienie do skorupy. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Posypać reserved mieszankę migdałów na górze tuż przed podaniem.