Ciasto z kapustą z koperkiem i fetą

Ciasto z kapustą z koperkiem i fetą
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól i pieprz, fetę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto z kapustą na słodko z koperkiem i fetą, Duszona letnia kapusta z ziemniakami smażonymi, fetą i koperkiem, oraz Dip Koperkowy Feta dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn