Ciasto Z Dynią Waniliową

Ciasto Z Dynią Waniliową
Ciasto z dyni waniliowej to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać unbaked pie crust, cukier, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 474 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połącz dynię, odparowane mleko, jajka, cukier, mąkę, sól wanilii i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
CynamonCynamon
DyniaDynia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec przez 20 minut w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C), a następnie włącz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie 40 więcej minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Przed podaniem całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn