Ciasto z ciemnej czekolady z Pralinką kakaową

Ciasto z ciemnej czekolady z Pralinką kakaową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj ciemną czekoladę z Pralinkami kakaowymi. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru pudru, grubej soli koszernej, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z ciemnej czekolady z kakaową stalówką i Pralinką z boczku, Gorzka Czekolada Gorące Kakao, oraz Czekolada Gorzka Kakao Stalówka Karmelki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło o średnicy 9 cali szklane naczynie na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W średniej misce wymieszać roztopione masło, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mąkę i wymieszać do dobrze wymieszanego. Nacisnąć ciasto na dno i do góry strony przygotowanego naczynia; zagniatać krawędzie dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Piec ciasto na złoty kolor i gotowane przez, O 18 protokół. Cool crust całkowicie na stojaku. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Linia obramowana blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać. Wymieszaj stalówki kakao i posiekane orzechy pekan. Upuść mieszaninę za pomocą łyżek stołowych na przygotowany arkusz, w odstępie 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec, aż mieszanina rozprzestrzenia się i jest głęboki złoty brąz, o 18 protokół (mieszanina popłynie razem w 1 kawałek na blasze do pieczenia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć z piekarnika; ostudzić całkowicie na blasze. Łamać pralinki na nieregularne kawałki lub odłamki. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w pojedynczej warstwie w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Przynieść 2 szklanki mleka na wolnym ogniu w dużym rondlu; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ubić żółtka, brązowy cukier, wanilia, i pozostałe 1/4 szklanki mleka, aby wymieszać w średniej misce; ubić w proszku kakaowym i skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj w gorącej mieszance mleka. Powrót mieszaniny do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubijać stale na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać czekoladę i masło; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wlać nadzienie do ostudzonej Skórki ciasta. Przechowywać w lodówce, aż napełnianie jest zimne i ustawić, O 4 godziny. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Za pomocą miksera elektrycznego ubić śmietanę i cukier puder, aż do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Ciasto pokroić w kliny.
9
Podawać z bitą śmietaną i kawałkami pralinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
PralinyPraliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn