Ciasto truskawkowo-rabarbarowe Buffalochef

Ciasto truskawkowo-rabarbarowe Buffalochef
Need a deser wegetariański? Buffalochef ' s Strawberry rabarbar Pie może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, rabarbar, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Dżem Rabarbarowo-Truskawkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj połowę ciasta pie crust do okręgu o średnicy 11 cali i dopasuj skorupę do 9-calowego naczynia z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Umieść naczynie na ciasto na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Forma PieForma Pie
4
W misce ubijamy 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki mąki i 1 łyżeczkę cynamonu. Obcinaczem do ciast posiekać masło, aż polewa będzie przypominała okruchy; polewę odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W innej misce wymieszaj razem truskawki, rabarbar, 1 1/3 szklanki cukru, krystalizowany imbir, 1/4 szklanki mąki, gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki cynamonu i sól, aż dokładnie połączysz; ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
TruskawkiTruskawki
CynamonCynamon
RabarbarRabarbar
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Resztę ciasta rozwałkować w 11-calowe koło i pokroić w paski o szerokości 1/2 cala. Łyżka nadzienie truskawkowo-rabarbarowe do dolnej skorupy i posypać okruchy polewą równomiernie na całym nadzieniu. Zwilż Brzeg wypełnionej skorupy dolnej odrobiną wody i ułóż dwa najdłuższe paski w krzyż na środku ciasta. Pracując od następnego najdłuższego do najkrótszego paska, naprzemiennie poziome i pionowe paski, tkając paski podczas jazdy. Naciśnij paski kraty w dół na dolnej krawędzi skorupy do uszczelnienia, i przyciąć paski górnej skorupy starannie. Nacisnąć krawędzie Skórki widelcem zanurzonym w odrobinie mąki, aby uzyskać karbowaną krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
RabarbarRabarbar
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
RolkaRolka
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni C (175 stopni C), aż ciasto bulgotnie, a skórka i okruchy są lekko rumiane, 45 do 50 więcej minut. Ostudzić ciasto co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn