Ciasto Spaghetti
Ciasto Spaghetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, ser mozzarella, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i osuszyć wermiszel zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania.
W dużej misce ubić jajko. Wymieszać z parmezanem.
Dodaj ugotowany wermiszel; wrzucić do herbu. Łyżka mieszaniny równomiernie do patelni pie, popychając mieszaninę po bokach patelni do postaci skorupy.
W 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę, papryka i cebula na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu. Łyżka równomiernie do patelni wyłożonej wermiszelem.
W małej misce wymieszać składniki polewające. Upuść mieszaninę przez zaokrąglone łyżeczki na nadzieniu.
Piec 25 do 30 minut lub aż ciasto jest dokładnie ogrzany i skorupa jest światło złoty brąz.
Odstawić na 10 minut. Aby służyć, pokroić w kliny.