Ciasto Serowe Z Dyni
Ciasto serowe z dyni wymaga ok. 1 godzina i 12 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Cheese Swirled Pie, Wirowane Batoniki Z Dyni-Serem Śmietankowym, oraz Krem Krem Ser Pumpkin Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.)
W średniej misce wymieszać pokruszone ciasteczka, 3 łyżki roztopionego masła i 3 łyżki mąki. Naciśnij mocno na dole i boku nieoczyszczonej 9-calowej płytki ciasta.
Piec około 12 minut lub do jasnobrązowego. Pozostawić do ostygnięcia.
W dużej misce, połączyć cukier biały, brązowy cukier, mąka, i serek. Beat na niskiej prędkości, aż gładka. Rezerwa 1/2 szklanki tej mieszaniny zawirować później. Do mieszaniny w misce dodaj wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir. Zmiksować w jajkach i puree z dyni. Zeskrobać miskę i ubić, aż będzie gładka.
1 łyżkę mleka wymieszać z przygotowaną mieszanką twarożku. Kropla przez łyżki na mieszaninie dyni. Użyj noża, aby ozdobnie zawirować obie mieszaniny razem.
Pokrywaj krawędź skorupy paskiem folii aluminiowej od 2 do 3 cali, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec w rozgrzanym 35 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Usuń folię przez ostatnie 15 minut pieczenia. Schłodzić 30 minut, następnie przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.