Ciasto rabarbarowo-Truskawkowe
Ciasto rabarbarowo-Truskawkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, rabarbar, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Dżem Rabarbarowo-Truskawkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce wymieszać mąkę i cukier.
Dodać truskawki i posiekany rabarbar. Wymieszać z cukrem i mąką i odstawić na 30 minut.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta. Dot top z masłem i przykryć wierzchnią skórką. Brzegi górnej i dolnej skorupy uszczelnić wodą.
Nałożyć żółtko na wierzch ciasta, za pomocą pędzla do ciasta.
Wytnij małe otwory w górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C), przez 35 do 40 minut, lub do bąbelków i brązowy. Spoko na stojaku.