Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pomarańczowy Lime Pie z polewą Bezową spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wyciśnięty sok pomarańczowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową, Breloczek Limonkowy z polewą Bezową, oraz Jak zrobić polewę do ciasta Bezowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ze stojakiem na środku piekarnika. W robocie kuchennym pulsuj krakersy, aż będą kruche. Powoli skropić masłem, pulsując, aż okruchy będą wilgotne, ale nadal kruche. Wcisnąć mieszaninę do formy sprężynowej, używając DNA miarki. Upewnij się, że skorupa idzie co najmniej 1-cal w górę boków. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Wiązania
Truskawki Na Stopę
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W średniej misce ubić żółtka, mleko, soki z limonki i pomarańczy oraz skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)
3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Wlać do skorupy i piec aż ciasto zestawy, o 30 do 35 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Podgrzej brojlery. W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczką ubijać na średniej prędkości białka do uzyskania piany. Powoli dodawać cukier, aż beza stanie się błyszcząca. Zwiększ prędkość i kontynuuj ubijanie, aż beza utrzyma średnie miękkie szczyty. Ciasto ozdobnie z bezą. Dusić na środku piekarnika, aż beza zacznie brązowieć na górze, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego