Ciasto pasterskie czosnkowe
Czosnek Shepherd ' s Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę i marchewkę, sos wołowy, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Pieczone ciasto pasterskie z czosnkiem, oraz Placek pasterski z puree czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ugotowane; dobrze odcedzić. Wymieszać z mrożonymi warzywami, grzybami, pomidorami, sosem, sosem chili, bazylią i pieprzem.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić około 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Podczas gdy mieszanka wołowa gotuje się na wolnym ogniu, ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na torebce, używając wody, mleka i masła.
Łyżka mieszanki wołowiny do ungreased 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia lub 2-quart zapiekanka. Łyżka ziemniaków na mieszaninę wołową wokół krawędzi naczynia.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do ziemniaków są twarde i mieszanki wołowiny jest bąbelkowy.