Makadamia-ciasto z kremem bananowym jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz żółtka jaj, orzechy makadamia, orzechy makadamia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30).
Instrukcje
1
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki crust z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości o 1 minutę lub tylko do mieszania. Naciśnij mieszaninę na dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie; mieszanina nakłuć widelcem. Przechowywać w lodówce 30 minut podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać 2/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sól. W dużej misce ubij mleko i żółtka trzepaczką do wymieszania; stopniowo mieszaj do mieszaniny cukru. Gotować na średnim ogniu około 15 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Gotuj 2 minuty, stale ubijając trzepaczką do drutu; usuń z ognia. Ubij 2 łyżki masła i 1 łyżkę wanilii trzepaczką. Naciśnij folię na wypełnienie, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy. Schłodzić w temperaturze pokojowej podczas pieczenia Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Wanilia
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukier
Mleko
Sól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Piec skorupę 16 do 18 minut lub aż krawędź jest złoty kolor. Schłodzić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Umieść plastry banana na cieście z ciasta. Dobrze wymieszać nadzienie; wylać nadzienie na banany. Naciśnij folię na napełnianiu; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż dokładnie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Banan
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
6
W schłodzonej małej misce ubij śmietanę do ubijania i 2 łyżki cukru na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty; rozłóż na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego