Ciasto Orzechowo-Bananowe Z Makadamia

Ciasto Orzechowo-Bananowe Z Makadamia
Makadamia-ciasto z kremem bananowym jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz żółtka jaj, orzechy makadamia, orzechy makadamia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30).

Instrukcje

1
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki crust z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości o 1 minutę lub tylko do mieszania. Naciśnij mieszaninę na dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie; mieszanina nakłuć widelcem. Przechowywać w lodówce 30 minut podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać 2/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sól. W dużej misce ubij mleko i żółtka trzepaczką do wymieszania; stopniowo mieszaj do mieszaniny cukru. Gotować na średnim ogniu około 15 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Gotuj 2 minuty, stale ubijając trzepaczką do drutu; usuń z ognia. Ubij 2 łyżki masła i 1 łyżkę wanilii trzepaczką. Naciśnij folię na wypełnienie, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy. Schłodzić w temperaturze pokojowej podczas pieczenia Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec skorupę 16 do 18 minut lub aż krawędź jest złoty kolor. Schłodzić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść plastry banana na cieście z ciasta. Dobrze wymieszać nadzienie; wylać nadzienie na banany. Naciśnij folię na napełnianiu; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż dokładnie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
BananBanan
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
W schłodzonej małej misce ubij śmietanę do ubijania i 2 łyżki cukru na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty; rozłóż na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać prażonymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn