Ciasto Orzechowe

Ciasto Orzechowe
Ciasto orzechowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1395 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, orzeszki ziemne, pie shell, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubijaj jajka do światła. Stopniowo dodawać masło orzechowe, cukier, jasne i ciemne syropy kukurydziane, stopione masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dobrze wymieszać. Złożyć w orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 do 35 minut lub do zestawu. Schłodzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn