Ciasto Orzechowe
Ciasto pekan Funt jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 846 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, masło, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Orzechowe, Ciasto Orzechowe, oraz Southern Pecan Pound Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło i serek na średniej prędkości z mikserem elektrycznym o 2 protokół lub do kremowy. Stopniowo dodawać cukier, pokonując 5 minut.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Mąkę połączyć z solą i dodać do mieszanki masła na przemian z bourbonem, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią i posiekanymi orzechami pekan.
Wlać ciasto do natłuszczonej i zalanej mąką 10-calowej patelni z rurką.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.