Ciasto Na Śnieżki

Ciasto Na Śnieżki
Ciasto na śnieżki to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Płatek kokosowy baker ' s angel, pudding instant o smaku waniliowym, jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto Na Śnieżki, Ciasto Kokosowe Śnieżki, oraz Gigantyczne Ciasto Na Śnieżki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować ciasto ciasto, W 2-1 / 2-qt. miska żaroodporna, zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; zeskrobać stronę miski. Beat twarożek, jajko i cukier granulowany, aż dobrze wymieszane; łyżką do środka ciasta w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec 1 godz. 5 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto w misce 10 min. Poluzuj ciasto z miski nożem; Odwróć na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wyjmij miskę. Fajne ciasto całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W międzyczasie w średniej misce ubij mieszankę suchego budyniu, cukier puder i mleko z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Ciasto układamy na talerzu; mróz z masą budyniową. Przykryj kokosem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn