Ciasto Na Śnieżki
Ciasto na śnieżki to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Płatek kokosowy baker ' s angel, pudding instant o smaku waniliowym, jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto Na Śnieżki, Ciasto Kokosowe Śnieżki, oraz Gigantyczne Ciasto Na Śnieżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Przygotować ciasto ciasto, W 2-1 / 2-qt. miska żaroodporna, zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; zeskrobać stronę miski. Beat twarożek, jajko i cukier granulowany, aż dobrze wymieszane; łyżką do środka ciasta w misce.
Piec 1 godz. 5 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto w misce 10 min. Poluzuj ciasto z miski nożem; Odwróć na stojak z drutu.
Wyjmij miskę. Fajne ciasto całkowicie.
W międzyczasie w średniej misce ubij mieszankę suchego budyniu, cukier puder i mleko z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Ciasto układamy na talerzu; mróz z masą budyniową. Przykryj kokosem. Przechowywać w lodówce.