Ciasto Migdałowo-Cytrynowe
Migdałowe ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego, Ciasto Migdałowo-Cytrynowe, oraz Ciasto Migdałowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij białka z kremem tatarskim, aż będą sztywne. Stopniowo ubić w 1/2 szklanki cukru.
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, śmietanę masło lub margarynę z pozostałym 1/2 szklanki cukru. Ubić w skórce cytryny, soku z cytryny, śmietanie i wanilii. Mieszamy mieszaninę mąki z masłem, razem z około 1/3 ubitych białek. Resztę białek delikatnie, ale dokładnie złożyć. Wymieszać migdały. Ciasto przełożyć na nasmarowaną i posmarowaną mąką patelnię.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 70 minut, lub do czasu testów wykonanych wykałaczką. Schłodzić na stojaku z drutu.