Ciasto Migdałowo-Cytrynowe

Ciasto Migdałowo-Cytrynowe
Migdałowe ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego, Ciasto Migdałowo-Cytrynowe, oraz Ciasto Migdałowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubij białka z kremem tatarskim, aż będą sztywne. Stopniowo ubić w 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce, śmietanę masło lub margarynę z pozostałym 1/2 szklanki cukru. Ubić w skórce cytryny, soku z cytryny, śmietanie i wanilii. Mieszamy mieszaninę mąki z masłem, razem z około 1/3 ubitych białek. Resztę białek delikatnie, ale dokładnie złożyć. Wymieszać migdały. Ciasto przełożyć na nasmarowaną i posmarowaną mąką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
( 23)( 23)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 70 minut, lub do czasu testów wykonanych wykałaczką. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn