Ciasto marchewkowe z prażonym lukrem z serem kokosowym
Ten przepis służy 12. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, marchew, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Batoniki z ciasta marchewkowego z lukrem z serem kokosowym, Tropikalne ciasto marchewkowe z lukrem z serem kokosowym, oraz Ciasto marchewkowo-Kokosowe z lukrem miodowo-serowym.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i 5 kolejnych składników (przez sól) połączyć w robocie kuchennym; pulsować 6 razy lub do dobrze wymieszane.
Umieścić mieszaninę mąki w dużej misce.
Połączyć cukier granulowany, olej rzepakowy, żywność dla niemowląt i jajka; wymieszać trzepaczką.
Dodaj do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wilgotne. Wymieszać startą marchewkę i rodzynki. Łyżka ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 40 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połączyć ser i masło w dużej misce. Ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder i wanilię, ubijając z małą prędkością, aż będzie gładka(nie przegryzać).
Rozłożyć na cieście; posypać kokosem. Kryj się i wyluzuj.