Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,63 zł za porcję. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mąkę uniwersalną, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Z Serem Klonowym, Ciasto marchewkowe z lukrem Klonowo-serowym, oraz Babeczki z ciasta marchewkowego z lukrem z serem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° / 180C / Gaz mark 4.Do babeczek: linia 24 Formy do babeczek (2 12-standardowe puszki na muffinki) z wkładkami lub masłem i mąką.Do ciast warstwowych: masło dwie patelnie o średnicy 9 cali lub trzy patelnie o średnicy 8 cali. Dno garnków wyłożyć pergaminem, masłem i papierem z mąki; wyjąć nadmiar mąki.Jeśli używasz orzechów włoskich, lekko upiec je na blasze do pieczenia lub patelni, około 4-5 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed obróbką drobno.W międzyczasie wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i zmielony imbir. Odstawić.
Umieść plastry ananasa w blenderze i dodaj trochę soków z puszki. Wyrzucić nadmiar płynu. Puree aż będzie gładkie i gotowe aside.In oddzielna duża miska, ubijać cukry, puree ananasowe i olej, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie Ananasowe
(kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Umieść lukier ser klonowy w torbie rurowej wyposażonej w końcówkę wyboru i rury na chłodzone babeczki odpowiednio.W przypadku ciast warstwowych: aby złożyć ciasto warstwowe, za pomocą przesuniętej szpatułki, zamrozić wierzch jednego ciasta i umieścić drugi placek na wierzchu. Powtórz dla tortu trzywarstwowego. Boki i wierzch zamrozić cienką warstwą lukru, schłodzić ciasto przez około 30-45 minut. Mróz ciasto całkowicie przykryć i udekorować zawirowań na górze. Schłodzić ciasto przez co najmniej 30 minut lub aż lukier jest ustawiony. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania