Ciasto Mallomar

Ciasto Mallomar
Mallomar Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 3251 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowe Bary Mallomar, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: w dużej misce, wrzucić okruchy krakersy graham, cukier, i sól razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać masło i wymieszać łopatką do połączenia. Wyrównaj dno i boki 9-calowej płytki ciasta równomiernie z mieszaniną i naciśnij ją palcami, aby połączyć skórkę. Schłodzić przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wykonaj nadzienie: w misce miksera stojącego wyposażonego w uchwyt trzepaczki umieść białka, sól i dwie uncje (około 1/4 szklanki) cukru. Włącz mikser do średniej prędkości, aż białka staną się spienione (nie spienione), a następnie zatrzymać mikser. W średnim rondlu połącz pozostałe 7 uncji (około 1 szklanki) cukru, syropu kukurydzianego i wody. Boki patelni spłukać pędzelkiem do ciasta zanurzonym w czystej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść rondel na średnim ogniu i umieść termometr w rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Podgrzać, aż syrop cukrowy osiągnie 240 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
6
Dodaj kwitnącą żelatynę i wymieszaj, aby połączyć. Powrót miksera do średniej prędkości i ubijać białka, aż będą błyszczące i grube, około 1 minuty (należy uważać, aby nie overwhisk). Zwiększ prędkość do dużej prędkości i powoli mżnij w gorącej mieszance cukru. Po dodaniu mieszanki, trzepać z dużą prędkością przez około 10 minut, aż pianka utrzyma sztywne szczyty. Zeskrobać nadzienie do skorupki ciasta i schłodzić przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Dodać glazury: roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej w 15 sekund blasts, mieszając między każdym blast. Gdy czekolada jest w większości stopiony, dodać śmietanę i kontynuować mikrofal i mieszając, aż gładkie i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Wlać na wierzch schłodzonego ciasta. Schłodzić ponownie przez kolejne 20 minut.
9
Podawać do jednego dnia po zrobieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn