Ciasto Kokosowo-Pekanowe
Ciasto Kokosowo-Pekanowe może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji deserów. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 503 kalorie, 5 g białka i 32 g tłuszczu każda. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, surowego ciasta, cukru i orzechów pekan. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 16% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Ciasto Kokosowo-Orzechowe, Ciasto Kokosowe Orzechowe i Ciasto Czekoladowo-Kokosowe Pekan są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Dodać cukier, masło, sok z cytryny i wanilię; Dobrze wymieszać. Wymieszaj kokos i orzechy pekan; wlać do skorupy ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, aż ciasto się zetnie. Całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Madera, Tawny Port, Pedro Ximenez
Ciasto Orzechowe w menu? Spróbuj sparować z Madeira, Tawny Port i Pedro Ximénez. Słodkie, orzechowe ciasto z pekanami zasługuje na odpowiednie wino – wszystkie te wina deserowe mają odpowiednią słodycz i orzechowe nuty. Możesz spróbować Taittinger Brut La Francaise. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.