Ciasto Kokosowo-Orzechowe Macadamia
Need a deser wegetariański? Ciasto z orzechów kokosowo-Macadamia może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, ozdoby: bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe ze skórką Makadamia-kokosową, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płyty pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij. Zamrozić 15 minut.
Piec w temperaturze 425 przez 6 do 8 minut lub do złotego koloru; ostudzić na stojaku z drutu.
Wymieszać cukier i 5 kolejnych składników, wymieszać z orzechami i kokosem.
Wlać do przygotowanego piecrust.
Piec w temperaturze 350 przez 55 do 60 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Dekorować, w razie potrzeby.