Ciasto kokosowe z polewą z białej czekolady

Ciasto kokosowe z polewą z białej czekolady
Ciasto kokosowe z polewą z białej czekolady może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru pudru, mleko kokosowe, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 14%. Spróbuj Ciasto kokosowe z polewą z białej czekolady, Ciasto Kokosowo-Limonkowe Z Lukrem Z Białej Czekolady, oraz The Whiteout Cake: białe ciasto warstwowe z lukrem z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. Rezerwa 1/3 szklanki mleka kokosowego na lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
LukierLukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, ubić ciasto mix, pozostałe mleko kokosowe (1 1/3 szklanki), woda i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Białka JajBiałka Jaj
Ciasto MixCiasto Mix
KokosKokos
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Całkowicie schłodzić; około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Tymczasem, w misce 2-quart, kuchenka mikrofalowa wanilia pieczenia chipsy odkryte na wysoki o 30 sekund lub do stopienia. Wymieszać; jeśli wióry nie są całkowicie stopione, kuchenka mikrofalowa 15 sekund dłużej, a następnie mieszać aż wszystkie wióry są stopione. Wymieszać z cukrem pudrem, masłem, 1/3 szklanki mleka kokosowego i wanilią. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 do 60 minut. (Jeśli lukier staje się zbyt jędrne, aby rozprzestrzeniać, kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 10 do 15 sekund, aby zmiękczyć; mieszać do gładkiej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozłóż lukier na torcie. Natychmiast posypać wierzch 1/4 szklanki kokosa. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn