Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego

Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery,więc dać Throwdown tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i krem z masła kokosowego spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1241 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę, fasolę waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Rozłóż kokosa równomiernie na blasze do pieczenia i tosty, aż lekko złoty kolor, mieszając raz, 8 do 10 protokół. Wyłącz piekarnik i niech kokos siedzieć w piekarniku, aż bardzo suche i chrupiące, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Zagotować wodę i cukier. Wymieszać z kokosem, zdjąć z ognia i odstawić na co najmniej 30 minut i do 4 godzin. Odcedzić płyn do czystego rondla, doprowadzić do wrzenia i niech gotować, aż mieszanina jest lekko zmniejszona, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Ochłoń.
6
Połącz mleko i fasolę wanilii i nasiona w średnim niereaktywnym rondlu i doprowadzić do duszenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
W dużej misce wymieszać żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą. Powoli ubijać ciepłe mleko do mieszaniny jaj, a następnie powrócić mieszaninę do garnka na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, ubijając stale, aż zgęstnieje. Zeskrobać mieszaninę do miski i ubić w rumie i ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Połącz krem i krem w misce i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Masło i cukier ubić w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, aż będą lekkie i puszyste, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
11
Dodać krem kokosowy i sól i ubić, aż połączone i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 2 (9 przez 2-calowy) Okrągłe patelnie ciasto i dno linii z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
W średniej misce wymieszać mleko, białka, nasiona fasoli waniliowej i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
W misce miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Mikser pracuje z małą prędkością, dodać masło, jeden kawałek na raz i kontynuować ubijanie, aż mieszanina przypomina wilgotne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodaj wszystko, ale 1/2 szklanki mieszanki mleka do okruchów i beat ze średnią prędkością, aż mieszanina jest blada i puszysta, o 1 1/2 protokół. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać pozostałe 1/2 szklanki mieszanki mleka, zwiększyć prędkość do średniej i pokonać 30 sekund więcej. Zeskrobać boki miski i mieszać przez 20 sekund dłużej. Podziel ciasto równomiernie między patelnię ciasta i wygładzić szczyty za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wychodzi z kilkoma okruchami dołączone, 22 do 24 protokół. Ostudzić na patelni na blasze do pieczenia przez 10 minut. Uruchom mały nóż wokół boku patelni i odwrócić ciasta na stojaku do pieczenia, usunięcie pergaminu, i niech ostygnie całkowicie, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Używając długiego ząbkowanego noża, pokrój każde ciasto poziomo na 2 warstwy. Rezerwa 1 z płaskich dolnych warstw na górze ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
18
Umieść kolejną warstwę na kartonie okrągłym wyciętym bokiem do góry i posmaruj trochę kokosowego syropu cukrowego. Łyżka 1/3 nadzienia kokosowego na ciasto i za pomocą małej metalowej szpatułki przesuniętej, rozłóż na równą warstwę, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi ciasta. Powtórz z 2 więcej warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
19
Posmaruj wyciętą stronę zarezerwowanej warstwy ciasta pozostałym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
20
Umieść warstwę wyciętą bokiem na wierzchu ciasta.
21
Boki i wierzch ciasta posmarować masłem. Pat kokos na boki ciasta i posypać Pozostałe kokosa na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca

Składniki

11 łyżka suszonego oregano1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło zmiękczone, do patelnimasło zmiękczone, do patelni5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka tortowa, plus więcej na patelniemąka tortowa, plus więcej na patelnie2Batoniki toffi HeathRum kokosowy (polecane: Malibu)Rum kokosowy (polecane: Malibu)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem kokosowy (przepis powyżej), zimnykrem kokosowy (przepis powyżej), zimny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem kokosowy (przepis powyżej) (na zimno)krem kokosowy (przepis powyżej) (na zimno)6largesbiałka jaj w temperaturze pokojowejbiałka jaj w temperaturze pokojowej4largesżółtka jajżółtka jaj791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje11 łyżka suszonego oreganoprażone i pistacjeprażone i pistacje4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebardzo zimny krem ciężkibardzo zimny krem ciężki1szczyptaSzczypta drobnej soli morskiejSzczypta drobnej soli morskiej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska drobnasól morska drobna1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodzony płatki kokosowesłodzony płatki kokosowe4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodzony płatki kokosowesłodzony płatki kokosowe3kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone122 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, pokrojone na 12 sztuk, lekko zimnemasło niesolone, pokrojone na 12 sztuk, lekko zimne1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone mleko kokosoweniesłodzone mleko kokosowe1fasola waniliowa, nasiona zeskrobanefasola waniliowa, nasiona zeskrobane1fasola waniliowa, rozdrobniona i nasiona zeskrobanefasola waniliowa, rozdrobniona i nasiona zeskrobane1Batoniki toffi Heathekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko pełne, w temperaturze pokojowejmleko pełne, w temperaturze pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn