Ciasto kokosowe Jamiego

Ciasto kokosowe Jamiego
Ciasto kokosowe Jamiego może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka mleka, śmietany, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe Jamiego, Ciasto kokosowe Jamiego, oraz Ciasto kokosowe Pauli Deen.

Instrukcje

1
Postępuj zgodnie ze wskazówkami dla podstawowego ciasta 1-2-3-4, zastępując mleko kokosowe zwykłym mlekiem. Podczas pieczenia ciasta przygotuj nadzienie. Wymieszać cukier, śmietanę, mleko i kokos w misce, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KokosKokos
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i pozostaw ciasto na patelniach, przygotowując się do układania i napełniania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Usuń pierwszą warstwę i odwróć na talerz ciasta. Używając niewłaściwego końca drewnianej łyżki, szturchnij otwory w odległości około 1 cala, aż całe ciasto zostanie szturchnięte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Rozprowadzić 1/3 masy wypełniającej na warstwie ciasta. Top z drugiej warstwy, powtórzyć proces. Top z ostatniej warstwy i powtórzyć proces ponownie. (Kiedy układam warstwy razem, przyklejam je wykałaczkami, aby zapobiec przesuwaniu się ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Przygotuj 7-Minutowy Lukier. Mróz góry i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
6
Wierzch i boki ciasta posypać dodatkowym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Tłuszcz i mąka 3 (9-calowe) patelnie do ciast. Za pomocą miksera elektrycznego, masło śmietankowe, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Dodaj cukier i kontynuuj dobrze śmietanę przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
10
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
11
Dodać mąkę i mleko na przemian do śmietany mieszaniny, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
12
Dodaj wanilię i dalej ubijaj, aż się wymieszasz. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie. Poziom ciasta w każdej patelni, trzymając patelnię 3 lub 4 cale nad licznikiem, a następnie upuszczając ją płasko na licznik. Zrób to kilka razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza i zapewnić bardziej poziom ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Piec przez 25 do 30 minut lub do czasu zakończenia. Schłodzić w patelniach 5 do 10 minut. Odwróć ciasta na stojaki chłodzące. Całkowicie schłodzić i rozłożyć warstwy ciasta ulubionym lukrem, aby ciasto 3-warstwowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Na podwójnym kotle umieść cukier, śmietanę z Tataru lub syropu kukurydzianego, sól, wodę i białka. Beat z ręcznym mikserem elektrycznym przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
15
Umieść patelnię na wrzącej wodzie, upewniając się, że wrząca woda nie dotyka dna górnej patelni. (Jeśli tak się stanie, może to spowodować lukier się ziarniste). Beat stale na dużej prędkości z mikserem elektrycznym przez 7 minut. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn