Ciasto kawowe w kształcie serca

Ciasto kawowe w kształcie serca
Heart-Shaped Coffee Cake wymaga około 55 minut od początku do końca. Za 47 centów za porcję otrzymujesz śniadanie dla 20 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 268 kalorii . Jeśli masz pod ręką mleko, masło, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz je zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 38% . Ta ocena nie jest tak świetna. Wypróbuj Heart Shaped Egg & Cheese Nibbles , Heart Shaped Spinach Ravioli i Eggplant & Artichoke Heart Galettes, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie; dodaj śmietanę, cukier, masło, jajka, sól i 2 szklanki mąki. Ubijaj, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Duża Płaska Pietruszka Pokrojona W Cienkie PlasterkiDuża Płaska Pietruszka Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ciepłe Mleko (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)Ciepłe Mleko (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Do 6 Gałązek Kolendry, Do DekoracjiDo 6 Gałązek Kolendry, Do Dekoracji
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciepła Woda (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)Ciepła Woda (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
2
Dodaj pozostałą mąkę w ilości wystarczającej do uzyskania miękkiego ciasta. Przełóż na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
Ciepłe Mleko (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)Ciepłe Mleko (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 godziny. Uderz ciasto; podziel na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą połówkę na prostokąt o wymiarach 20 cali x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
4
Umieść każdy na natłuszczonej blasze do pieczenia. Na obu długich bokach każdego prostokąta zrób 2-calowe nacięcia w odstępach 1/2-calowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Konfitury Truskawkowe Smucker's® Lub Dowolne Konfitury, Dżemy Lub Galaretki Smucker's®Konfitury Truskawkowe Smucker's® Lub Dowolne Konfitury, Dżemy Lub Galaretki Smucker's®
5
Rozłóż nadzienie do ciasta na środku każdego prostokąta; nałóż paski na nadzienie. Uformuj i rozciągnij ciastka kawowe, aby utworzyć prawą i lewą połówkę serca. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi objętość, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
6
Delikatnie posmaruj ciasto białkiem jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Lody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, OpcjonalnieLody Waniliowe Lub Słodzona Bita śmietana Do Podania, Opcjonalnie
7
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do lekkiego zrumienienia. Gdy będzie ciepłe, posmarować masłem. Ostudzić na kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Płaska Pietruszka Pokrojona W Cienkie PlasterkiDuża Płaska Pietruszka Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lub Dowolne Przetwory, Dżemy Lub Galaretki Firmy Smucker's®Lub Dowolne Przetwory, Dżemy Lub Galaretki Firmy Smucker's®
8
Połącz składniki polewy. Gdy ciasta kawowe ostygną, ułóż połówki serca razem; polej polewą serce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn