Jeżyna - cytrynowy Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, maślanki, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto Jeżynowo-Cytrynowe, Budyń z jeżyn, cytryny i Gingersnap, oraz ciasto jeżyn cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę połączyć, 2/3 szklanki cukru granulowanego, sól, i gałka muszkatołowa w dużej misce; dodać maślankę, skórka, sok, margaryna,i żółtka jaj, mieszając trzepaczką do gładkiej.