Ciasto jabłkowe z lukrem twarogowym

Ciasto jabłkowe z lukrem twarogowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 825 kalorii, 9g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fuji Apple Spice Cake with Cream Cheese Frosting, Ciasto jabłkowo-przyprawowe z lukrem z koziego sera, oraz Pumpkin Spice Cake With Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w środku piekarnika i rozgrzej do 177°. tłuszcz i mąka 2 8-calowe okrągłe Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę ubić przez sól. W misce wymieszać jabłka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Suche składniki wymieszać z mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Wymieszać w jajkach i oleju. Dziel ciasto między patelniami; piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut; następnie odwróć na stojak, aby całkowicie ostygł.
6
Dodać lukier: ubić serek śmietankowy i masło, aż puszyste, 2 minuty. Zmniejszyć prędkość; dodać cukier cukierniczy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Wymieszać do połączenia, 2 minuty więcej.
8
Na talerzu ułożyć warstwę ciasta, na wierzchu polać 1 szklanką lukru. Wierzch drugą warstwą ciasta. Góry i boki mrozić i udekorować orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn