Ciasto Jabłkowe Wolno Gotowane
Need a deser wegetariański? Slow-Cooker Szarlotka może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, masło, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Jabłkowe Slow Cooker, Ciasto Jabłkowe Budyniowe Slow Cooker, oraz Slow Cooker Cranberry Apple Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść 2 (30-calowe) paski papieru do gotowania pergaminu w X wzór w dolnej i górnej części powolnej kuchenki; dno linii powolnej kuchenki z papierem do gotowania pergaminu. Spryskaj papier sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i goździki trzepaczką. W małej misce wymieszać sos jabłkowy, maślankę, roztopione masło, wanilię i jajko.
Dodać mieszankę musu jabłkowego do mieszanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z suszonymi jabłkami.
Wlać ciasto do powolnej kuchenki i rozprowadzić w równej warstwie.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu ustawienie 1 godzinę do 1 godziny 30 minut lub aż dmuchane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Podawać na ciepło; top z bitą polewą.