Ciasto imbirowo-limonkowo-Kokosowe z polewą piankową

Ciasto imbirowo-limonkowo-Kokosowe z polewą piankową
Imbirowo-limonkowe Ciasto kokosowe z polewą Prawoślazową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, żółtka jaj, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe z polewą z pianki, Ciasto żurawinowo-Kokosowe z polewą z pianki, oraz Łatwe ciasto cytrynowe z polewą z pianki + tosty Kokosowe.

Instrukcje

1
Ubij jajka, żółtka, cukier, sok z limonki, skórkę z limonki, imbir i sól w dużej metalowej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało gotującej się wody); ubijaj stale, aż twaróg zgęstnieje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć miskę z gotującej się wody; masło ubić na twaróg. Przecedzić przez drobny sitko ustawione nad misą; wyrzucić ciała stałe do sitka. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię twarogu; schłodzić przez noc. (Twaróg można przygotować do 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. masło cztery patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Dno garnków z pergaminowymi rund papierowych. Pergamin z masłem; pył z mąką. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij masło w innej dużej misce, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do bardzo dobrze wymieszanego, około 5 minut. Beat w jaja 1 na raz, skrobanie w dół boki miski przed każdym dodatkiem. Ubić w mieszance mąki w 3 dodatkach na przemian z maślanką w 2 dodatkach. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść 2 patelnie na górnym stojaku piekarnika i 2 patelnie na Dolnym stojaku; piec, aż złoty i tester włożony do centrów ciasta wyjdzie czysty, odwracając Patelnie po 15 minutach, łącznie około 30 minut. Fajne ciasta w patelniach na stojakach 10 minut. Obróć ciasta na stojaki; odklej pergamin. Skręć ciasta z prawej strony w górę na stojakach; fajne ciasta całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na talerz ułożyć 1 warstwę ciasta.
4
Rozłóż 1/3 twarogu imbirowo-limonkowego (około 1/2 szklanki), pozostawiając 1/2 cala gładkiej granicy wokół krawędzi ciasta. Powtórz procedurę na 2 kolejnych warstwach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Odstawić każdą warstwę ciasta na 10 minut. Ułóż warstwy ciasta, twarożek do góry. Wierzch z czwartą warstwą ciasta.
6
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania lukier. Włóż 3 lub 4 bambusowe szaszłyki od góry do dołu do ciasta, aby utrzymać ułożone warstwy ciasta na miejscu, podczas lukieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
W dużej metalowej misce wymieszać cukier, białka, 1/3 szklanki wody, lekki syrop kukurydziany i śmietanę z kamienia nazębnego. Ustaw miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało gotującej się wody). Używając ręcznego miksera elektrycznego, bij na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przypominać miękki puch marshmallow, około 4 minut. Zwiększ prędkość miksera do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo gruba, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjąć miskę z gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj ekstrakt z wanilii i kontynuuj ubijanie, aż lukier z prawoślazu będzie całkowicie chłodny, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
4
Rozłóż lukier z pianki cienko na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Usuń bambusowe szaszłyki. Naciśnij płatków kokosowych do polewy prawoślazu na górze i po bokach ciasta. (Ciasto można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed podaniem.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn