Ciasto imbirowo-limonkowo-Kokosowe z polewą piankową
Imbirowo-limonkowe Ciasto kokosowe z polewą Prawoślazową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, żółtka jaj, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe z polewą z pianki, Ciasto żurawinowo-Kokosowe z polewą z pianki, oraz Łatwe ciasto cytrynowe z polewą z pianki + tosty Kokosowe.
Instrukcje
1
Ubij jajka, żółtka, cukier, sok z limonki, skórkę z limonki, imbir i sól w dużej metalowej misce, aby wymieszać.
Umieść miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało gotującej się wody); ubijaj stale, aż twaróg zgęstnieje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Wyjąć miskę z gotującej się wody; masło ubić na twaróg. Przecedzić przez drobny sitko ustawione nad misą; wyrzucić ciała stałe do sitka. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię twarogu; schłodzić przez noc. (Twaróg można przygotować do 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. masło cztery patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Dno garnków z pergaminowymi rund papierowych. Pergamin z masłem; pył z mąką. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij masło w innej dużej misce, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do bardzo dobrze wymieszanego, około 5 minut. Beat w jaja 1 na raz, skrobanie w dół boki miski przed każdym dodatkiem. Ubić w mieszance mąki w 3 dodatkach na przemian z maślanką w 2 dodatkach. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść 2 patelnie na górnym stojaku piekarnika i 2 patelnie na Dolnym stojaku; piec, aż złoty i tester włożony do centrów ciasta wyjdzie czysty, odwracając Patelnie po 15 minutach, łącznie około 30 minut. Fajne ciasta w patelniach na stojakach 10 minut. Obróć ciasta na stojaki; odklej pergamin. Skręć ciasta z prawej strony w górę na stojakach; fajne ciasta całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Na talerz ułożyć 1 warstwę ciasta.
4
Rozłóż 1/3 twarogu imbirowo-limonkowego (około 1/2 szklanki), pozostawiając 1/2 cala gładkiej granicy wokół krawędzi ciasta. Powtórz procedurę na 2 kolejnych warstwach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5
Odstawić każdą warstwę ciasta na 10 minut. Ułóż warstwy ciasta, twarożek do góry. Wierzch z czwartą warstwą ciasta.
6
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania lukier. Włóż 3 lub 4 bambusowe szaszłyki od góry do dołu do ciasta, aby utrzymać ułożone warstwy ciasta na miejscu, podczas lukieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
W dużej metalowej misce wymieszać cukier, białka, 1/3 szklanki wody, lekki syrop kukurydziany i śmietanę z kamienia nazębnego. Ustaw miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało gotującej się wody). Używając ręcznego miksera elektrycznego, bij na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przypominać miękki puch marshmallow, około 4 minut. Zwiększ prędkość miksera do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo gruba, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Lekki Syrop Kukurydziany
Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodaj ekstrakt z wanilii i kontynuuj ubijanie, aż lukier z prawoślazu będzie całkowicie chłodny, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
4
Rozłóż lukier z pianki cienko na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Usuń bambusowe szaszłyki. Naciśnij płatków kokosowych do polewy prawoślazu na górze i po bokach ciasta. (Ciasto można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed podaniem.)