Ciasto dyniowe z cieście orzechowym
Ciasto dyniowe z cieście orzechowym jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, skracanie warzyw, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Dyniowa Ze Skórką Z Orzechów Pekan, Sernik dyniowy z orzechami pekan-Gingersnap Crust, oraz Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap & Pecan.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Połącz 1/4 szklanki mąki, wody z lodem i soku z cytryny, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej, tworząc zawiesinę.
Pozostałe 3/4 szklanki mąki, orzechów pekan, cukru pudru i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w dużej misce; pokroić na skrócenie blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać zawiesinę; wrzucić widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Delikatnie naciśnij mieszankę do 4-calowego koła na 2 arkuszach nakładającej się folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości; przykryj 2 dodatkowymi arkuszami nakładającej się folii z tworzywa sztucznego.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło. Zamrozić ciasto 10 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Wyjąć ciasto z zamrażarki.
Usuń górne 2 arkusze folii z tworzywa sztucznego; odstawić ciasto na 1 minutę lub do giętkości. Dopasuj ciasto, plastikową owijkę do góry, do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania, dzięki czemu ciasto rozciągnie się ponad krawędź.
Usuń pozostałą folię. Naciśnij ciasto do dołu i do góry strony płyty pie. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Umieść w zamrażalniku, aż będzie gotowy do napełnienia.
Aby przygotować nadzienie, połącz kwaśną śmietanę i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty; ostudzić na stojaku z drutu.