Ciasto Duch

Ciasto Duch
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj Ghost Cake. Za 1,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1029 kalorii, 15 g białka i 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Mieszanka mieszanki na ciasto, gotowa do użycia bułka z fondantem, pomarańcza i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Będzie hitem na Twojej imprezie Halloweenowej. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56%. Ten wynik jest solidny. Wypróbuj Ciasto Duchowe, Ciasto Czekoladowe Duchów Halloween i Ciasto Duchów Boo-tiful, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz masę ciasta, jajka i wodę; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (24 Uncje) Zwykłej, Gotowej Do Użycia Kremówki W Rolkach1 Opakowanie (24 Uncje) Zwykłej, Gotowej Do Użycia Kremówki W Rolkach
Opakowanie Zwykłego, Gotowego Do Użycia Wałkowanego FondantuOpakowanie Zwykłego, Gotowego Do Użycia Wałkowanego Fondantu
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
2
Wlać 2-1/4 szklanki ciasta do każdej z dwóch wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 6-calowych. okrągłe formy do pieczenia (wyrzucić resztę ciasta).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Na lukier w dużej misce wymieszaj cukier cukierniczy i proszek bezowy. W dużej misce wytrzymałego miksera stacjonarnego połącz tłuszcz piekarski, wodę i wanilię. Ubij mieszaninę cukru (masa będzie sztywna).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Za pomocą ząbkowanego noża wyrównaj wierzch ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania.
7
Posmaruj 3/4 szklanki lukru. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
8
Rozsmaruj 1-1/2 szklanki lukru na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Blok fondantu przekrój wzdłuż na pół, tak aby jedna połowa była nieco większa od drugiej. Zabarwij większą połowę na pomarańczowo; Odłóż niewielką ilość pomarańczowego fondantu do dyni. Przykryj fondant folią plastikową, gdy nie jest używany. Na czystej powierzchni roboczej rozwałkuj pozostałą pomarańczową fondant na 14-calowy placek. koło. Wsuń nóż do lukru pomiędzy kremówkę a powierzchnię roboczą, aby poluzować; przełożyć na ciasto. Gładki wierzch i boki ciasta. Przytnij nachodzący na siebie fondant nożem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
10
W przypadku ducha: Z białej kremówki uformuj stożek o wysokości 2-1/4 cala; dodać do ciasta z dodatkiem wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
11
Rzuć 1/2 cala. kostka kremówki w 6-calową kostkę. koło. Zasłona na stożku. Zabarwić niewielką ilość kremówki na czarno. Utwórz trzy małe kropki; przymocuj do twarzy ducha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
W przypadku dyni, liści i wąsów: Odcień zarezerwowanego pomarańczowego kremówki na ciemniejszy odcień pomarańczy z czerwonym zabarwieniem. Używając ciemnopomarańczowej i/lub białej fondantu, uformuj pięć dyń; dodaj linie nadruku za pomocą narzędzia do żyłkowania lub wykałaczki. W przypadku łodyg zabarwij bardzo małą ilość białego kremowego brązu. Uformuj łodygi; przyczepić do dyni za pomocą wanilii. Odcień 1-calowy. kostka białego fondantu w kolorze zielonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
13
Rozwiń; wytnij pięć liści za pomocą 1-1/4 cala. Foremka do ciastek w kształcie liścia. W przypadku wąsów za pomocą noża do pizzy pokrój pozostałą część w cienkie paski. Ostrożnie owiń paski wokół wykałaczek; odstawić do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
14
Na wykończenie ciasta: Ostrożnie usuń wąsy z wykałaczek i przymocuj je do dyni za pomocą wanilii. Do ciasta dodajemy dynie i liście. Używając końcówki ciasta muszelki nr 18 i pozostałego lukru, wyciśnij brzeg muszli wzdłuż dolnej krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Jeśli chodzi o ciasto, to kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeHalloween
Magazyn