Ciasto Duch

Ciasto Duch
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj Ghost Cake. Za 1,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1029 kalorii, 15 g białka i 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Mieszanka mieszanki na ciasto, gotowa do użycia bułka z fondantem, pomarańcza i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Będzie hitem na Twojej imprezie Halloweenowej. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56%. Ten wynik jest solidny. Wypróbuj Ciasto Duchowe, Ciasto Czekoladowe Duchów Halloween i Ciasto Duchów Boo-tiful, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz masę ciasta, jajka i wodę; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (24 Uncje) Zwykłej, Gotowej Do Użycia Kremówki W Rolkach1 Opakowanie (24 Uncje) Zwykłej, Gotowej Do Użycia Kremówki W Rolkach
Opakowanie Zwykłego, Gotowego Do Użycia Wałkowanego FondantuOpakowanie Zwykłego, Gotowego Do Użycia Wałkowanego Fondantu
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
2
Wlać 2-1/4 szklanki ciasta do każdej z dwóch wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 6-calowych. okrągłe formy do pieczenia (wyrzucić resztę ciasta).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Na lukier w dużej misce wymieszaj cukier cukierniczy i proszek bezowy. W dużej misce wytrzymałego miksera stacjonarnego połącz tłuszcz piekarski, wodę i wanilię. Ubij mieszaninę cukru (masa będzie sztywna).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Za pomocą ząbkowanego noża wyrównaj wierzch ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania.
7
Posmaruj 3/4 szklanki lukru. Przykryj pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Rozsmaruj 1-1/2 szklanki lukru na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Blok fondantu przekrój wzdłuż na pół, tak aby jedna połowa była nieco większa od drugiej. Zabarwij większą połowę na pomarańczowo; Odłóż niewielką ilość pomarańczowego fondantu do dyni. Przykryj fondant folią plastikową, gdy nie jest używany. Na czystej powierzchni roboczej rozwałkuj pozostałą pomarańczową fondant na 14-calowy placek. koło. Wsuń nóż do lukru pomiędzy kremówkę a powierzchnię roboczą, aby poluzować; przełożyć na ciasto. Gładki wierzch i boki ciasta. Przytnij nachodzący na siebie fondant nożem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
W przypadku ducha: Z białej kremówki uformuj stożek o wysokości 2-1/4 cala; dodać do ciasta z dodatkiem wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
11
Rzuć 1/2 cala. kostka kremówki w 6-calową kostkę. koło. Zasłona na stożku. Zabarwić niewielką ilość kremówki na czarno. Utwórz trzy małe kropki; przymocuj do twarzy ducha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
W przypadku dyni, liści i wąsów: Odcień zarezerwowanego pomarańczowego kremówki na ciemniejszy odcień pomarańczy z czerwonym zabarwieniem. Używając ciemnopomarańczowej i/lub białej fondantu, uformuj pięć dyń; dodaj linie nadruku za pomocą narzędzia do żyłkowania lub wykałaczki. W przypadku łodyg zabarwij bardzo małą ilość białego kremowego brązu. Uformuj łodygi; przyczepić do dyni za pomocą wanilii. Odcień 1-calowy. kostka białego fondantu w kolorze zielonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
13
Rozwiń; wytnij pięć liści za pomocą 1-1/4 cala. Foremka do ciastek w kształcie liścia. W przypadku wąsów za pomocą noża do pizzy pokrój pozostałą część w cienkie paski. Ostrożnie owiń paski wokół wykałaczek; odstawić do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
14
Na wykończenie ciasta: Ostrożnie usuń wąsy z wykałaczek i przymocuj je do dyni za pomocą wanilii. Do ciasta dodajemy dynie i liście. Używając końcówki ciasta muszelki nr 18 i pozostałego lukru, wyciśnij brzeg muszli wzdłuż dolnej krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Jeśli chodzi o ciasto, to kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeHalloween
Magazyn