Spaghetti pizza ciasto może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka spaghetti, jajko, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pizza Spaghetti, Pizza Spaghetti Pie, oraz Ciasto Do Pizzy Spaghetti.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wrzucić spaghetti z połową parmezanu i jajka; naciśnij na dole i w górę strony 9-calowy talerz ciasto do postaci skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Wymieszać mięso i sos do makaronu; rozprowadzić na skórce. Wierzch z mozzarellą i pozostałym parmezanem.
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.