Ciasto Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowo-karmelowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 272 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, orzechy, masło betty przepis ciasto czekoladowe mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Ciasto czekoladowe z mleczno-czekoladowym Crunch i sosem karmelowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Miodowo-Karmelowym I Polewą Czekoladową C dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla karbowanej rury, ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar i mąka 12-cup karbowany rurka ciasto pan lub 10-calowy Anioł żywności (rurka) ciasto pan, lub spray z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z czekoladą.
Piec od 46 do 54 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 15 minut na patelni.
Wyjąć z patelni na talerz. Fajne 10 minut. Kilka razy nakłuć wierzch ciepłego ciasta widelcem; polewę karmelową rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Posypać orzechami. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Sklep objęty.