Ciasto Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowe

Ciasto Czekoladowo-Karmelowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowo-karmelowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 272 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, orzechy, masło betty przepis ciasto czekoladowe mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Ciasto czekoladowe z mleczno-czekoladowym Crunch i sosem karmelowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Miodowo-Karmelowym I Polewą Czekoladową C dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla karbowanej rury, ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar i mąka 12-cup karbowany rurka ciasto pan lub 10-calowy Anioł żywności (rurka) ciasto pan, lub spray z pieczenia sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec od 46 do 54 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 15 minut na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z patelni na talerz. Fajne 10 minut. Kilka razy nakłuć wierzch ciepłego ciasta widelcem; polewę karmelową rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać orzechami. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Sklep objęty.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 57 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn