Ciasto Czekoladowo-Jabłkowe I

Ciasto Czekoladowo-Jabłkowe I
Ciasto czekoladowo-jabłkowe wymagam o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, rodzynki, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedrogi deser. 12 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-jabłkowe III, Czekoladowe Ciasto Jabłkowe Bananan, oraz Ciasto Jabłkowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, masło lub margarynę śmietanę z cukrem. Ubij w mleku, musie jabłkowym i 2 łyżkach rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W innej misce wymieszać mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, przyprawy i sól. Ubić do śmietany, a następnie wymieszać z rodzynkami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
RodzynkiRodzynki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PrzyprawyPrzyprawy
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Włączyć ciasto do nasmarowanej i mąki 9x13 cala patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut, lub do czasu, aż testy wykonane wykałaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Natychmiast po wyjęciu ciasta z piekarnika, posypać go pozostałą 1/4 szklanki rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić na stojaku. To ciasto poprawia, jeśli wolno usiąść na dzień lub tak przed jedzeniem.
7
Porcje 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn