Ciasto czekoladowe wiśniowe II
Chocolate Cherry Cake II może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 24 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z migdałów, cukru, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Wiśniowe, Ciasto Czekoladowe Wiśniowe, oraz Czekoladowe Ciasto Wiśniowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wymieszaj łyżką (nie mikserem elektrycznym) mieszankę ciasta, nadzienie do ciasta wiśniowego, jajka i ekstrakt z migdałów, aż zostaną zwilżone.
Rozłóż na 9 x 13-w natłuszczonej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut.
Aby zrobić lukier: zagotuj cukier, masło i mleko. Gotować przez 1 minutę.
Dodaj kawałki czekolady; mieszaj, aż frytki się stopią.
Polej lukrem ciepłe ciasto. Super.