Gulasz Jagnięcy Z Rozmarynem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Rosemary gulasz jagnięcy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól koszerną, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Jagnięcy Z Rozmarynem, Rozmaryn noga jagnięca, oraz Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć na gorącym oleju w 3-qt. rondel na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do miękkości.
Dodać grzyby i marchew, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Dodać jagnięcinę i czosnek i gotować, ciągle mieszając, 3 minuty. Wymieszać z pomidorami, bulionem i rozmarynem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Wymieszać z solą i pieprzem. Wyrzucić gałązkę rozmarynu.
Podawać gulasz na gorącym ugotowanym ryżu.