Ciasto czekoladowe mojej mamy
Ciasto czekoladowe mojej mamy może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 447 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Hiszpański ryż mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8 calowy kwadratowy patelni.
W dużym rondlu roztopić skracanie i kakao.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem i jajkiem.
Maślankę wymieszać z sodą oczyszczoną, solą i wanilią, a następnie zmiksować na masę czekoladową. Ubić w mące. Wymieszać w gorącej wodzie.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.