Ciasto czekoladowo-Krówkowe wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 348 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz masło, soda oczyszczona, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), Bumpy Cake (Ciasto czekoladowe z kremem waniliowym i krówką czekoladową), oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache dla podobnych receptur.
1 szklanka plus 2 łyżki niesolonego masła, zmiękczonego
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Niesolone
3
1 3/4 szklanki cukru cukierniczego, przesianego
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
4
1 łyżka ekstraktu z wanilii
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i ułóż dno 2 (8-calowych) patelni do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukry, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce lub miarki z szeroką szyjką ubić razem jajka, śmietanę i wanilię, aż do wymieszania. Za pomocą stojącego lub ręcznego miksera elektrycznego, ubij razem roztopione masło i olej kukurydziany, aż po prostu zmieszane (będziesz potrzebował innej dużej miski do tego jest za pomocą miksera ręcznego; Stojący mikser ma własną miskę), a następnie ubić w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kwaśna śmietana
Olej Kukurydziany
Wanilia
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Woda
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Miarka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodać wszystkie suche składniki na raz i wymieszać na wolnej prędkości.
4
Dodać masę jajeczną i ponownie wymieszać, aż wszystko się zmiksuje, a następnie wlać do przygotowanych puszek. I właściwie, można to łatwo zrobić ręcznie; po prostu lubię moje zabawki i uważam, że stojak mikser pociesza samą w sobie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
5
Piec ciasta przez 45 do 50 minut lub do momentu, gdy tester ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić ciasta w patelniach na stojaku z drutu przez 15 minut, a następnie obrócić ciasta na stojaku, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
1
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej - 2 do 3 minut na nośniku powinno to zrobić-lub w misce siedzącej nad patelnią gotującej się wody i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
Patelnia
2
W innej misce ubij masło, aż będzie miękkie i kremowe (ponownie używam miksera stojącego tutaj), a następnie dodaj przesiany cukier cukierniczy i ubijaj ponownie, aż wszystko będzie lekkie i puszyste. Wiem, że przesiewanie to ból, 1 Praca w kuchni naprawdę nienawidzę, ale musisz to zrobić, bo lukier będzie niesłychanie grudkowaty. Następnie delikatnie dodać wanilię i czekoladę i wymieszać, aż wszystko będzie błyszczące i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Czekolada
Wanilia
Masło
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Cukierki Peachie-o
3
Kanapki środek ciasta z około ćwierć lukru, a następnie lód górę i boki, zbyt, rozprowadzając i wygładzając gumową szpatułką.