Ciasto Czekoladowe Krówki
Ciasto czekoladowe krówki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 1456 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, orzechy włoskie, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. i ustaw skorupę ciasta na pieczeniu sheet.In rondel, roztopić masło na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać czekoladę. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści.
Let cool slightly.In w misce mieszającej, za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i żółtko przez około 2 minuty. Stopniowo dodawać cukier i kontynuować bicie przez kolejną minutę lub tak. Ubić w soli i wanilii, a następnie zeskrobać w roztopionej czekoladzie. Ręcznie wymieszać mąkę.
Posypać prażone orzechy włoskie na dnie skorupy ciasto, a następnie wlać nadzienie na orzechy. Jeśli użyłeś skorupy pie o grubości 9 cali, będziesz miał trochę więcej nadzienia niż potrzebujesz, więc wlej tyle nadzienia do skorupy pie, aby dotarła prawie do górnej krawędzi.
Piec przez 40-45 minut lub aż ciasto pojawi się zestaw i nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Niech ostygnie całkowicie.
Ciasto podawać z lodami i syropem czekoladowym.