Ciasto Czekoladowe Bez Mąki I
Ciasto czekoladowe bez mąki i wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 275 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmaruj jedną okrągłą patelnię na ciasto 10 cali i odstaw na bok.
W małym rondlu na średnim ogniu połączyć wodę, sól i cukier. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia i odstawić.
Albo w górnej połowie podwójnego kotła lub w kuchence mikrofalowej stopić słodko-gorzką czekoladę.
Wlać czekoladę do miski miksera elektrycznego.
Masło pokroić na kawałki i ubić masło do czekolady, 1 kawałek na raz. Ubij w gorącej wodzie z cukrem. Powoli ubijaj jajka, po kolei.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Mieć patelnię większą niż patelnia ciasto gotowe, umieścić patelnię ciasto w większej patelni i wypełnić patelnię wrzącą wodą do połowy boków patelni ciasto.
Piec ciasto w łaźni wodnej w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 45 minut. Centrum nadal będzie wyglądać mokro. Ciasto schłodzić przez noc na patelni. Aby odkręcić ciasto, zanurz dno patelni w gorącej wodzie na 10 sekund i odwróć na talerz do serwowania.