Ciasto Czekoladowe Bez Muu
Ciasto czekoladowe bez muu może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 154 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, likier kawowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Miejsce tyle wody w dnie 4-quart rondel się 1 cal się boki. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Roztopić kawałki czekolady z likierem i wanilią w średniej metalowej misce ustawionej nad gotującą się wodą, często mieszając gumową lub silikonową szpatułką.
Połączyć tofu, mieszaniny czekolady i miodu w blenderze lub robocie i obracać do gładkiej, o 1 minutę.
Wlać nadzienie do skorupy i przechowywać w lodówce przez 2 godziny, lub do momentu, gdy napełnianie zestawów firmy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spin ciasteczka i cukier w maszynce do drobnych okruchów. Następnie skropić masłem, pulsując, aby połączyć. Wciśnij tę mieszaninę mocno i równomiernie do dołu, po bokach i tuż nad wargą 9-calowej metalowej patelni.
Piec na środkowym stojaku piekarnika, aż skorupa jest ustawiona i wydaje się sucha, 18 do 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić, około 1 godziny.