Ciasto Czekoladowe Aksamitne

Ciasto Czekoladowe Aksamitne
Ciasto czekoladowe Aksamitne ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sól, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Red Velvet Ciasto Ciasto Koktajle Mleczne, Red Velvet Ciasto Ciasto Lody, oraz Ciasto ciasto czerwone aksamitne naleśniki z serem śmietankowym syrop dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić półsłodkie kąski czekolady w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w wysokich odstępach 30-sekundowych, aż do stopienia (całkowity czas około 1 1/2 minuty). Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Beat masło i brązowy cukier na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, ubijając około 5 minut lub aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
5
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady na przemian z kwaśną śmietaną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać 1 szklankę gorącej wody w powolnym, stałym strumieniu, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią. Użyj natychmiast, postępując zgodnie ze wskazówkami dla pożądanego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawCiasto naleśnikowe
Magazyn