Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta cytrynowo-miodowego migdałowego. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, jajka, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto migdałowo-miodowe bez mąki z kandyzowaną cytryną, Ciasto Miodowo-Migdałowe, oraz Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w rondlu heavy medium. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować 1 minutę. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Oil 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Drobno zmielić migdały i 1/2 szklanki cukru w procesorze; przenieść do średniej miski.
Ubij w mączce z macy, mączce z macy, cynamonie i zielu angielskim. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i pozostałe 1 1/2 szklanki cukru w dużej misce, aż bardzo gruby i blady kolor, o 10 protokół. Ubić w oleju i skórce cytryny. Złożyć w mieszance migdałów.