Ciasto Cytrynowo-Miodowo-Migdałowe

Ciasto Cytrynowo-Miodowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta cytrynowo-miodowego migdałowego. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, jajka, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto migdałowo-miodowe bez mąki z kandyzowaną cytryną, Ciasto Miodowo-Migdałowe, oraz Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w rondlu heavy medium. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować 1 minutę. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Oil 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Drobno zmielić migdały i 1/2 szklanki cukru w procesorze; przenieść do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij w mączce z macy, mączce z macy, cynamonie i zielu angielskim. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i pozostałe 1 1/2 szklanki cukru w dużej misce, aż bardzo gruby i blady kolor, o 10 protokół. Ubić w oleju i skórce cytryny. Złożyć w mieszance migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MacaMaca
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
MigdałyMigdały
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Gorące ciasto pokroić na 32 kwadraty; pozostawić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Mżawka schłodziła syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
7
Odstawić, aż syrop zostanie wchłonięty, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Schłodzić, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn