Ciasto buraczano-marchewkowe
Ciasto buraczano-marchewkowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kiełki pszenicy, buraki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałata z buraków i marchwi, Latki marchewkowo-buraczane, oraz Zupa Z Buraków Marchewkowych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Mąkę, brązowy cukier, rodzynki, kokos, kiełki pszenicy, otręby pszenne, cynamon, soda oczyszczona i sól połączyć w misce.
Olej roślinny i jajka ubić razem w osobnej misce.
Wymieszać mieszaninę oleju, marchew i buraki do mieszaniny mąki, aż tylko połączone.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek ciasta odbije się po dotknięciu, około 1 godziny.