Ciasto Budyniowe Z Konikiem Polnym
Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ciasteczka wafel czekolady, mleko, cool whip lite bited polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Budyniowe Z Konikiem Polnym, Domowy budyń czekoladowy z kremem miętowym konik polny, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiażdżyć 2 wafle; posypać dnem 9-calowej płytki ciasta rozpylonej sprayem do gotowania.
Ubić pudding wymieszać, mleko i ekstrakt w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem i posiekaną czekoladą; łyżką na okruchy wafla w talerzu ciasta. Wierzch z pozostałymi waflami, pokrojony na ćwiartki.
Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Wyjąć ciasto z zamrażarki 10 min. przed podaniem; odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć przed cięciem, aby służyć.