Ciasto brzoskwiniowe z nadzieniem Pekan Streusel

Ciasto brzoskwiniowe z nadzieniem Pekan Streusel
Ciasto brzoskwiniowe z nadzieniem Pekan Streusel może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 521 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego cynamonu, tapioka do szybkiego gotowania, niebielona mąka uniwersalna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deep Dish Apple Cranberry Pie With Oatmeal Pecan Crumb Topping, Ciasto kawowe z jabłkami Streusel (polewa orzechowa Streusel), oraz Deep Dish Cynamon Streusel Deser Pizza.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę, owies,cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż mieszanina utrzyma się w wilgotnych grudkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Wymieszać z orzechami pekan. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1
Mieszanka mąki, cukru i procesor saltyny 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
2
Dodaj masło iskracanie. Używając zakrętów on / off, mieszaj aż domieszka przypomina bardzo grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Drizzle3 1/2 łyżki wody nad. Mieszaj, aż utworzą się grudki, dodając więcej wody, jeśli wyschną. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć; schłodzić co najmniej 1 hour.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Trzymane w napięciu. Jeśli to konieczne, delikatnie zmiękcz ciastow temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozwałkować ciasto na powierzchni roboczej mąki na 14-calowy Okrągły; przenieść na 9-calowy talerz Deep-dishpie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Odciąć wszystkie oprócz 1/2 cala zwis.Fold zwis w; crimp krawędzi. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1
Wymieszać cukier i next4 składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać w lemonjuice, następnie brzoskwinie; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
Odstawić co najmniej 20 minut, rzucając od czasu do czasu.
4
Ustaw stojak na najniższej pozycji w piekarniku.Przesuń wyłożoną folią blachę do pieczenia pod stojakiem na podłogę (aby złapać wszelkie kapanie). Rozgrzać ovento 204°. łyżka nadzienia do skórki. Rozsypuje się, rozbijając duże kępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Piec ciasto 30 minut. Zmniejszyć piekarnik do 177°; piec, aż soki bąbelki grubo itopping jest złoty, pokrywając krawędzie z folii brązowieje zbyt szybko, około 1 godziny. Coolon rack co najmniej 1,5 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn