Ciasto Brzoskwiniowe Szybkie Pieczywo
Ciasto brzoskwiniowe szybkie pieczywo może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, olej canolan, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Szybki chleb brzoskwiniowo-kardamonowy, Szybki chleb miodowo-brzoskwiniowy z nasionami Chia, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać posiekane orzechy pekan w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 8 minut lub do tosty.
W misce miksera wymieszać mąkę i kolejne 3 składniki.
Ubij razem cukier, olej i jajka. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru do mieszaniny mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią. Złożyć nadzienie owocowe i pekan tylko do wymieszania.
Wlać ciasto do 2 (8-x 4-calowych) patelni bochenkowych pokrytych sprayem do pieczenia.
Piec w 350 przez 45 minut; tarcza z folii aluminiowej, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne, i piec 15 więcej minut lub aż długi drewniany pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Chłodne bochenki na patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i ostudzić 15 minut.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Comstock More fruit Peach Pie Filling lub Topping.