Ciasto Brzoskwiniowe
Ciasto brzoskwiniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, cukru, minut tapioka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszaj brzoskwinie, cukier, tapiokę i sok z cytryny.
Umieść 1 skórkę ciasta w 9-calowym talerzu ciasta. Napełnij mieszanką owoców; kropka z masłem. Przykryć pozostałą skórką z ciasta; uszczelnienie i krawędź fletu.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec 45 do 50 minut lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli. Super.